Régi és új szakkörök a Kossuth-ban

Újabb szakkörökkel folytatódik az élet a Kossuthban és az iskolákban!

Hihetetlenül gyorsan elrepült a nyár, megint szeptember van, ami azt jelenti, hogy folytatódnak szakköreink. A következő szakkörök és foglalkozások várják újra lelkes tagjaikat: Dráma (szept. 8.), Interkulturális (szept.16.), Néptánc (Hirden), Barangolás (szept. 14), Angol filmklub (szept. 23.), Egészséges életmód (szept. 17.).

Szeptemberben hat új szakkör és foglalkozás is indul. Magyar szakkör Maricsné Bányai Edit ,  matematika szakkör Bakóné Gombár Mariann vezetésével a Vasasi Iskolában, mindkettő  csütörtökönként .  (R)észképességek fejlesztése és Mozgásfejlesztés szakkör Fogtné Áman Krisztina vezetésével a Somogyi iskolában. Kicsinyek tánca Gálber Attila vezetésével a Somogyi iskolában. Gyékény díszítőtárgy készítő szakkör Maricsné Bányai Edit vezetésével a Kossuth Művelődési Házban (szept. 2-án elindult). Újra lesz Mural Painting szakkör, de ezúttal új résztvevők jelentkezését várjuk, helyszíne a somogyi iskola lesz.

Szeptember 16-án 18 órakor Nyúlhúst az asztalra címmel a nyúltartás népszerűsítéséről lesz beszélgetés a Kossuth Művelődési Házban. A résztvevők megkóstolhatják az Interkulturális szakkör tagjai által készített Máltai nyúlpörköltet.

Szeptember 21-én, szerdán kerül sor harmadik történelmi klubunkra a Kossuth Művelődési Házban, melynek témája: Magyarország 1526- 1699: 1. A Mohácsi katasztrófa előzményeiről. A cognaci liga problematikája keresztény szemszögből. 2. A Török Birodalomról I. Szulejmán szultán és politikája 3.Kettős királyság. János király vagy Ferdinánd király? A három részre szakadás. 4.A Szent Liga és Magyarország felszabadítása.

A szakkörökről és foglalkozásokról további információ kérhető: 337-838, 20/5457133, tegyegy@citromail.hu, vagy személyesen a Kossuth Művelődési Házban.

Kocsisné Nagy Margit projektvezető

Berényi Zoltán szakmai vezető

Comments

comments