A mi „szerencsénk”

A mi „szerencsénk”

Mindig nagy örömmel és várakozással olvasom az SHV újságot. Hisz ez az az újság, amit nekünk írnak, értünk van, rólunk szól. Így volt ez júliusban is, amikor az orfűi sporttáborról a gyerekek élménybeszámolójából értesültem. Kicsit irigykedve gondoltam az augusztusi táborozókra. Nem is reméltem, hogy az én gyerekeim is részesei lehetnek az izgalmas tábornak. A mi szerencsénk tulajdonképpen mások balszerencséjének köszönhető, voltak ugyanis olyanok, akik visszamondták a részvételüket az utolsó napokban. Így jutottak el az én fiaim Orfűre.

A programok változatosak, érdekesek voltak. Még az idő is a kegyeibe fogadta őket. Szépen lebarnulva, tele élményekkel, emlékekkel tértek haza. Hálás köszönet a tábor szervezőinek, a felügyelő tanároknak és segítőiknek, a túravezető barlangászoknak, hisz ők a szabadidejüket áldozták fel azért, hogy a 30 gyerek életre szóló élményt kapjon a hat nap alatt. Köszönet a Mosoly Étterem tulajdonosának, Anikónak, és szakácsának Csabának a finom étkekért, amit igen bőkezűen adtak

De van valami, ami elgondolkodtat. Akadtak olyanok, akik nem mentek el, és ezt nem is jelezték előre. Ők ezzel elvették volna a helyet azoktól, akik értékelni tudták a lehetőséget, hogy ingyen vehetnek részt a táborozáson. Ez a hozzáállás számomra érthetetlen és megmagyarázhatatlan. A szervezők ennek ellenére az utolsó pillanatban is találtak olyan gyerekeket, akik örömmel vettek részt a táborozáson. Köszönet érte nekik!

Kraft Tünde

Vasas

Comments

comments