Legyen egy négyzetmétered neked is

LEGYEN EGY NÉGYZETMÉTERED NEKED IS!

Sajnos minden hirdi tudja és tapasztalja, hogy a településünkön nincs olyan hely, helyiség ahol egy programot kulturáltan le lehet bonyolítani.Egyetlen nagy zöld terület a volt gázcseretelep ahol a salakos focipálya van.Lakossági kezdeményezésre egy szilárd burkolatú területet szeretnénk kialakítani ahol a programjainkat meg tudjuk tartani.Reményeink szerint mire ezek a sorok megjelennek már az előkészületi munkák elkezdődtek. Első körben egy tereprendezés, egy sík terület kialakítása készül el egy színpadi kiemeléssel.Több lakos jelezte, hogy anyagilag hozzájárulna a szilárd burkolat megvalósításához – amit ezúton köszönünk.Az még nem eldöntött, hogy térkő vagy beton lesz-e ez még a támogatások nagyságától függ.Ezért gondoltuk, hogy megkérjük Önöket – aki teheti – csatlakozzon a  „LEGYEN 1 NÉGYZETMÉTER NEKEM IS!”kezdeményezéshez, vagyis járuljon hozzá anyagilag a megvalósításhoz.

Egy négyzetméter térkő kb. 2 ezer forint. Minél többen beszállunk annál nagyobb területen tudunk majd táncolni rajta.Minden egyes forintot szívesen fogadunk és ha elkészül a tervünk egy emléktáblán minden név felírásával – aki hozzájárult – emléket állítunk.
Bármilyen kérdés felmerülne nagyon szívesen válaszolunk személyesen vagy a hirdi.reszonkormanyzat@freemail.hu e-mailen keresztül.

Köszönettel: a Hirdi részönkormányzat tagjai

Comments

comments