Tovább folytatódnak a szakkörök!

Tovább folytatódnak szakköreink, pezsgő élet a „Kossutban”

Foglalkoztató klubunk keretén belül májusban két előadásra kerül sor.  1. Magyarok  a világ csúcsán, melynek témája a magyar labdarúgás hőskora. Időpontja: május 16. hétfő, helyszíne: Kossuth Művelődési Ház (Somogy, Búzakalász u. 47.). 2. Történelem klub, melynek témája: Boldog békeidők és az I. világháború. Időpontja: május 23. hétfő, helyszíne: Berze Nagy János Művelődési Ház (Vasas, Szövetkezet u. 13.) Az előadásokra a középiskolás és felnőtt korosztályt várjuk.

Májusban ugyan nem indul új szakkör, de az eddigiek tovább folytatódnak. Ezek a következők: Mural painting, Dráma szakkör, Tea-Ház, Interkulturális élmények (angol ételek elkészítése) szakkör, Lovas szakkör, Néptánc szakkör (Hird), Barangolás az élet útvesztőiben klubfoglalkozás, Angol filmklub, és Egészséges életmód foglalkozás. Az utóbbi háromra még várunk jelentkezőket a Kossuth Művelődési Házba.

A Barangolás az élet útvesztőiben klubfoglalkozás résztvevői a cigány kisebbség kultúrájával, szokásaival, hitvilágával, babonáival, ünnepeivel, táncaival, ételeivel, irodalmával, népköltészetével, ősi foglalkozásaival, a cigány művészettel, és a cigány zenével ismerkedhetnek meg.

Az Egészséges életmód foglalkozásra olyanokat várunk, akik törődnek egészségük megőrzésével, szeretnék megismerni testük jelzéseit, fejleszteni testük öngyógyító képességét, valamint fontosnak tartják a pozitív gondolkodást. A foglalkozások során olyan módszerekkel, praktikákkal ismerkedhetnek meg a résztvevők, melyek segítségével elmúlhatnak fájdalmaik, felerősödhet életenergiájuk.

Az Angol filmklubra azon 12-18 éves fiatalok jelentkezését várjuk, akik szórakozva szeretnék angol nyelvtudásukat gyakorolni, illetve fejleszteni olyan népszerű és érdekes filmek megtekintésével, melyeken keresztül megismerhető az angol nyelvterület kultúrája, történelme, földrajza, hagyományai, valamint szokásai.

A Tea-Ház naponta várja a 6-35 év közötti fiatalokat, akik szabadidejüket hasznosan ping-pongozással és különböző társasjátékokkal szeretnék eltölteni. Érdeklődni és jelentkezni a 30-3514671 és a 337-

Kocsisné Nagy Margit projektvezető, Berényi Zoltán szakmai vezető

További képek:

[nggallery id=10]

Comments

comments