Challenge Day

Vasas és Somogy idén közösen nevezett be a Kihívás Napi () versenybe, melynek időpontja 2011. május 18. szerda. A sportprogramok a tavalyihoz hasonlóan előreláthatólag reggel 6 órakor indulnak, és este 9 óráig tartanak. De ha van olyan vállalkozó kedvű, aki éjszaka is szívesen sportolna és erre másokat is bíztat, szívesen fogadjuk jelentkezését. A sportesemények a következők lesznek. Reggel 6 órakor jógával kezdünk a Kossuth Művelődési Ház füves területén. Bízunk benne, hogy idén nem lesz olyan hideg és esős az idő, mint tavaly volt. A délelőtti programok az iskolákban, óvodákban és Idősek Napközijében zajlanak majd, a tavalyihoz hasonló menetrend szerint. Lesz reggeli torna, sorversenyek, tánc, stb.

Délután a sporttevékenységek széles skálája várja az érdeklődőket. Lesz foci kicsiknek, nagyoknak, nőknek, férfiaknak Somogyban a Pernecker utcai sportpályán. 16.00-17.00-ig általános iskolásoknak, 18.00-19.00-ig pedig felnőtteknek. 17.00-től futás lesz Somogy területén. 18.00-kor aerobik edzés a Kossuthban és a vasasi Iskola tornatermében. Ugyancsak 18.00 órakor a vasasi sportpályán fociedzésre kerül sor. Itt a sportpályán 16.00-17.00-ig akadályverseny en mérhetik össze ügyességüket a jelentkezők. 17.00-18.00-ig biciklizni lehet tapasztalt biciklis vezetésével.

15.30-16.00-ig néptáncokat fogunk táncolni a Kossuth Művelődési Házban. Ezen kívül lehet majd ping-pongozni a Kossuth illetve a Berze Művelődési Házakban. Továbbá várunk még ötleteket, hogy milyen egyéb tevékenységekkel tehetnénk változatosabbá, mozgalmasabbá Kihívás napi rendezvényünket.


A felsorolt sporteseményekhez bárki csatlakozhat, célozzunk meg egy jobb helyezést, mint a tavalyi.

A végleges programról plakátokon tájékoztatjuk majd Somogy és Vasas lakosságát!

Az ötleteket írásban, vagy szóban is eljuttathatják a következő elérhetőségek valamelyikére: 337-838, 30-3514671, tegyegy@citromail.hu

Kocsisné Nagy Margit

Comments

comments