Bányász TC Eu-s pályázat

Egészségfejlesztés a Bányász Torna Club Sportegyesületnél

” Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok ” címmel TÁMOP-6.1.2./A/09/1 pályázatot nyert a Bányász Torna Club Sportegyesület.
A pályázat célja egyesületünknél az, hogy a fiatal, veszélyeztetett korosztály számára olyan programokat biztosítsunk, amelyek rávilágítanak az egészséges életmódra, emellett célunk az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták és közösségi értékek elterjedésének ösztönzésére, közösségi programok, sportrendezvények elterjesztése, népszerűsítése.
Komplex projekt megvalósulásához a jelenlegi helytelen táplálkozási szokásokkal rendelkező, mozgásszegény fiatal korosztály olyan kompetenciák tulajdonába kerüljenek, melyek segítségével képesek lesznek életmódjukon változtatni.
A pályázat keretén belül két program megvalósítására van lehetőségünk.
– Az egészséges táplálkozás és energia egyensúly megtartása érdekében az egészséges táplálkozás és testmozgás összhangját szeretnénk bemutatni. Nyolc alkalmat felölelő program, havi egy előadással. Az előadásokat a Fürkész Holding Kft. előadója biztosítja.
– Szabadidős, sport, testmozgás program szintén nyolc alkalmat ölel fel. Itt a fiatalok és az idősebb generáció egyaránt talál magának mozgási lehetőséget.
Az előadások és a sportrendezvények időpontjáról plakátok, a helyi újság hasábjain és a világhálón szerezhetnek információt az érdeklődők.
Mindenkit szeretettel vár a Bányász Torna Club Sportegyesület.

Lobodáné Somlai Erika

Comments

comments