Falunap hirden

  1. szeptember 15-én – egy év kihagyás után – tizedik alkalommal rendeztünk Falunapot. A szép időnek köszönhetően sokan voltak kíváncsiak programunkra.

Műsorunk 15 órakor kezdődött a hagyományos galamb reptetéssel, és vezetőnk, Becker Anikó köszöntőjével. Próbáltunk olyan műsort összeállítani, amelyből minden korosztály talál magának kedvére valót. Elmaradhatatlan fellépőink voltak a Hirdi óvodások, iskolások és a Napsugaras Ősz Asszonyklub kórusa, akik nélkül nincs Falunap.

A gyerekek a sátorban a Hangoló előadását láthatták, a téren ingyen arcfestés, légvár, trambulin, kosaras körhinta, cukorágyú és sok egyéb várta őket.

Felnőtteknek szólt a Zengővárkonyi asszonyok New York Show-ja, Horváth Henriett és Bergovecz Dávid, a Pécsi Nemzeti színház művészeinek operett válogatása, a Véméndi Német Tánccsoport előadása, a PSN Aerobic,- a Dance Show Tánccsoport,- valamint Pécs Város Majorett Együttesének műsora. A programokat a Bayerkrainers Trió zenéje zárta. Olyan jó hangulatot teremtettek, hogy a közönségünk táncra perdült. Tűzijátékkal, tombola sorsolással folytattuk, majd utcabállal fejeztük be a Falunapot.

Szeretnénk megköszönni minden kedves fellépőnknek és felkészítőiknek a felejthetetlen műsort, támogatóinknak – a Nemzeti Együttműködési Alapnak, Huba Csaba Képviselő Úrnak, Pécs Város Önkormányzatának, Becze Józsefnek, a Becker Kft-nek, a Pécsváradi Aranycipó Kft-nek, a Pécsváradi Agrover Kft-nek, a Magic.Team-nek, a Tem-For Rent Kft-nek, a Bajor Sörbarátok Egyesületének, a Spannung Kft-nek, Villány Város Önkormányzatának az anyagi támogatást, a Hirdi Polgárőr Egyesületnek a biztonságot, Kreutz Andrásnak a finom töltött káposztát.

Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen segítséget nyújtott az idei és a jövő évi Falunap lebonyolításához is.

Reméljük, tetszett kedves vendégeinknek a műsor! Mi nagyon jól éreztük magunkat és szeretnénk jövőre Önökkel ismét találkozni!

a Hirdi Nőegylet tagjai

Comments

comments