II. Berek fesztivál

dav

II. Berek fesztivál

A program helyszíne a tavaly már jól bevált Berek Wakeboard és lovadra volt. Itt csodás a környezet az emberek szívesen jönnek ide, van nagy hely az árusításra, a vendégek fogadására.

A rendezvényre ellátogatók sok különböző program várta. Hagyomány már, hogy programjainkon Mester-Tár –nak adunk lehetőséget, ahol helyi kereskedők tudják a termékeiket bemutatni, kóstoltatni és vásárlásra is volt lehetőség. A rendszeres árusaink Kispeti Lászlóné Erzsike nagyon sok finom ízű vattacukorkáiból lehetet válogatni és lánya is mindig megtiszteli a rendezvényeinket különböző figurás luftballonjaival. Kraft Tündi isteni különleges házi készítésű sajtjaiból lehetet kapni. Schweitzer Antal méze is már meg szokott jelenlévő. Marcz családnak köszönhetően kürtös kalácsot is rendszeresen lehet kapni a rendezvényeinken. A Vasasért Egyesület saját terméseiből előállított termékeivel is rendszeresen találkozhatnak az ellátogatók. Spr család fából készített termékeivel is és Kovácsné Skaczel Anikó édesség árussal is találkozhattunk.

Retro könyv vásárral is vártuk a vendégeket, ahol helyet kaptak a leg kisebbek is egy kis játék sziget kialakításából kifolyólag ízelítőt kaptak a baba-mama klub világából.  A helyi fellépők létszámát is ki bővítettük. A Bányászszív dalcsapat nyitotta meg a rendezvényt régi bányászdalokat hallhatunk tőlük. Utánuk egy fiatal rap csapat Free rap music saját számaikkal, szórakoztatta a résztvevőket, őket követte egy kis Wakeobord bemutató, ebéd után lovasbemutatót láthatunk, amit a helyi sportkörök:Jiu Jisu; Aerobik és tánccsoportok: Dream Dance ,Csillag Mazsorett bemutatója követe. A Vasasi ovisok is tartottak egy kis bemutatkozást, hogy mit is tanultak ebben az évben. A helyszín biztosítását a Vasasi polgárőröknek köszönhetjük.

Mindenkinek, aki valamilyen formában segítette és részt vett a rendezvényen köszönjük a támogatást!

Csémi

 

 

 

Comments

comments