Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

 

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

 

  • Tea-ház

A májusi hónapban a Lukács tónál voltunk kirándulni. Nagyon jó kikapcsolódás volt, mert lehetett trambulinozni, állatokat lehetett nézni. Voltak lovak, tehenek, disznók is, a nagy melegben még egy gombóc fagyival is kedveskedtünk a gyerekeknek. Egy rajzpályázatra közösen készítettek a gyerekek egy rajzot. Volt, akinek gyöngyöt fűzni volt kedve, szép karkötőket és nyakláncokat készítettek. Gyurmából aranyos állatok készültek. Labdajátékok és a játszóterezés sem maradhatott ki jó idő esetén. A következő kirándulást már nagyon várják mindannyian.

Klubvezető: Somogyi Klaudia

 

  • Baba- Mama klub: Minden héten csütörtökön 10:00 órakor a Kossuth Művelődési Házban.

Ringató: Az időpont egyeztetés alatt, pontosítás után a facebook-on kerül kiírásra.

Mocorgó: június 28., 10:40 /Kossuth/

Klubvezető: Csémi Hajnalka

 

  • Berze Darts Klub: Amatőr darts, főként szórakozás céljából, a sportágat kedvelő játékosok számára. Minden csatlakozót szívesen látunk!

Minden héten kedden edzőnkkel várunk mindenkit 16:30-tól a Kossuth Művelődési Házban.

Következő háziverseny: június 16. 16:00 /Kossuth/

Klubvezető: Hering Gyula

 

  • Kattanj rá, Nagyi! A találkozások folyamán főként gyakorlati tanácsadás folyik, odafigyelve a személyes problémákra, kérdésekre. Foglalkozások továbbra is csütörtökönként 17:30-19:00 óráig folynak, melyekre szívesen várunk minden további érdeklődőt a Kossuth Művelődési Házban.

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal

  • Történelem klub: Következő előadás témája: Az iszlám. A muszlim világ bemutatása.

Időpont: június 13.,17:30 /Kistamás Gyula Könyvtár/

Előadó: Czeininger Tamás

 

  • Életmódváltó klub: Folyamatosan bővül Életmódváltó klubunk. Továbbra is a téma a helyes táplálkozás, a tudatos vásárlás és a rendszeres sport bevezetése az életünkben. Újabb klubfoglalkozás június 6., 17.00, Kossuth Műv. Ház

Továbbra is lehetőség van egyéni állapotfelmérésre (előzetes időpont-egyeztetéssel) és tanácsadásra. Érdeklődni lehet személyesen, e-mailben és telefonon is a Kossuth Művelődési házban: info@kobeko.hu +3630/183-5730, és megtalálsz a Facebookon is.

Foglalkozásvezető: Adrián Dorottya

 

 

 

 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

 

Comments

comments