Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van

„KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

 

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

 

  • Tea-ház

Nagyon mozgalmas volt az áprilisi hónap a Tea-Ház életében. Ellátogattunk a Pécsi Nemzeti Színházba, ahol a Padlás című színdarabot nézhettek meg a gyerekek. Sok szép tájképet festettünk közösen kicsik és nagyok, kiállítottuk az elkészült műveket a Tea-Ház polcain bárki megnézheti őket. A szabadtéren is sokat voltak bújócskázni, kergetőzni, focizni és játszóterezni. Limonádé volt a hűsítő ital, amikor meleg volt kint. Természetesen a házi lekváros kenyér sem maradhatott el uzsonnára.

Klubvezető: Somogyi Klaudia

 

  • Baba- Mama klub: Minden héten csütörtökön 10:00 órakor a Kossuth Művelődési Házban.

Ringató: május 11., 10:00 (Kossuth)

Mocorgó:

  • május 3., 10:40 (Kossuth)
  • május 31., 10:40 (Kossuth)

Klubvezető: Csémi Hajnalka

 

  • Berze Darts Klub: Amatőr darts, főként szórakozás céljából, a sportágat kedvelő játékosok számára. Minden csatlakozót szívesen látunk!

Minden héten kedden edzőnkkel várunk mindenkit 16:30-tól a Kossuth Művelődési Házban.

Klubvezető: Hering Gyula

 

  • Kattanj rá, Nagyi! A találkozások folyamán főként gyakorlati tanácsadás folyik, odafigyelve a személyes problémákra, kérdésekre. Foglalkozások továbbra is csütörtökönként 17:30-19:00 óráig folynak, melyekre szívesen várunk minden további érdeklődőt a Kossuth Művelődési Házban.

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal

  • Történelem klub: Következő előadás témája Mindszenty József hercegprímás élete lesz.

Időpont: május 16.,17:30 (Kistamás Gyula Könyvtár)

Előadó: Czeininger Tamás

 

  • Életmódváltó klub: Folyamatosan bővül Életmódváltó klubunk. Továbbra is a téma a helyes táplálkozás, a tudatos vásárlás és a rendszeres sport bevezetése az életünkben. Újabb klubfoglalkozás május , 17.00, Kossuth Műv. Ház

Továbbra is lehetőség van egyéni állapotfelmérésre (előzetes időpont-egyeztetéssel) és tanácsadásra. Érdeklődni lehet személyesen, e-mailben és telefonon is a Kossuth Művelődési házban: info@kobeko.hu +3630/183-5730, és megtalálsz a Facebookon is.

Foglalkozásvezető: Adrián Dorottya

 

 

 

 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

 

Comments

comments