Képviselőjelölt Hohn Krisztina – Riport

  1. Bemutatkozás: kicsoda ön, melyik párt színeiben indul? Hol nőtt fel, mivel foglalkozott eddigi életében?

Hohn Krisztina vagyok, Mánfa polgármestere. Azért választottam az LMP-Új Kezdet szövetséget, mert úgy vélem, változás kell, új kezdet, új politika. Közösen egy jobb Magyarországot kell építenünk. Komlói születésű vagyok, polgármestereként a baranyai embereket képviselem 2006 óta, tapasztalatot szereztem  politikában és a közigazgatásban.

  1. Mit tart a választókerületben jelenleg legfontosabb megoldandó feladatnak?

Az elvándorlás megállítását, a szegénység felszámolását, az utak katasztrofális állapotát, továbbá azt, hogy az idős embereket magukra hagyták. Mindezek eléréséhez kormányváltásra van szükség! Nekünk is ez a legfontosabb célunk.

  1. Megválasztása esetén mit szeretne elérni 4 év alatt a választókerületben?

Az ígérgetések ideje lejárt. Félmegoldások és hazudozás helyett változásra és valódi válaszokra van szükség. Vissza szeretném adni az embereknek a hitet, hogy érdemes itt maradni. Ehhez munkahelyek és magasabb bérek kellenek. Javítjuk a buszközlekedést, egységes és olcsó helyi bérletet vezetünk Pécs és a környező települések között, felújítjuk a megye és a települések úthálózatát. Az EU-s források elherdálása helyett valódi és hasznos fejlesztéseket hozunk Baranyába, melyek jó munkahelyek ezreit generálják majd.

  1. Miért szavazzanak önre Hird, Somogy és Vasas lakói?

Én baranyai vagyok, nagyon sok barátom és ismerősöm van szerte a megyében. Pécs közelsége meghatározza a környező települések életét, így Pécs fejlesztésével a térség is fejlődni fog. Elsődleges a közbiztonság, a vidéken élők biztonságának növelése, a polgárőrség és a rendőrség megerősítése. Mi ezért dolgozunk. Kérem, április 8-án támogasson Ön is, közösen sikerülhet!

Comments

comments