Képviselőjelölt: Komloszaurusz riport

Kicsoda ön, melyik párt színeiben indul? Hol nőtt fel, mivel foglalkozott eddigi életében?

Komloszaurusz vagyok. A Kárpát-medencében nőttem fel, mindig is az emberek életének jobbításáért tevékenykedtem. Nekem köszönhető, hogy a 16. században a szomszédos Somogy megyében csak 42 medvetámadás történt.

Már az őshüllők korában megszerveztem a közúti szállítmányozást, azóta tudja mindenki, hogy TIR anno Saurus Rex volt.

Mit tart a választókerületben jelenleg legfontosabb megoldandó feladatnak?

A választókerület legfontosabb megoldandó feladata a közbiztonsági program, a munkahelyteremtő bányászat és a helyi közlekedés beindítása.

Metróvonalat tervezünk Komló és Pécs közé, és a komlói csillesor régi szerelvényeinek felhasználásával libegőt Orfűre Hird, Vasas és Pécs érintésével.

Ennek elkészültéig tükrözzük az orfűi strandot, hogy a helyieknek addig se kelljen nélkülözni a strandolás élményét.

Hosszúheténybe kisvasutat építenénk, amit Hirden keresztül a végtelenbe hosszabbítanánk. Úgy látjuk, hogy a kisvasút jövedelmező üzletág, csak segítenünk kell a felcsúti beruházásnak, amin a menekültválság kezdete óta több mint 300-an utaztak, mégis arra kényszerül a kormány, hogy pénzt gyűjtsön.

Megválasztása esetén mit szeretne elérni 4 év alatt a választókerületben?

Megválasztásom esetén el szeretném érni, hogy titkosítsuk a választási eredményeket. A választásokat magát eltöröljük: a magyarok már döntöttek. Oktatási reformot hajtanánk végre, az egyetemeket bezárnánk, hisz a magyar fiatalok úgyis meg tudnak állni a lábukon külföldön is, az ottani egyetem elvégzése után. Itthon beindítjuk a hentes és mészáros, profitorientáltaknak a mészáros és mészáros OKJ-s képzést. Gyorstalpaló tömegoszlató szakot is indítunk a választások utánra.

A választókerületben a legfontosabb programunk a gyémántbányászat beindítása. A még fellelhető szenet környezetbarát energia segítségével (a paksi árammal meghajtott nagy teljesítményű lámpákkal napelemeket világítunk majd meg) alakítjuk gyémánttá.

Miért szavazzanak önre Hird, Somogy és Vasas lakói?

Szavazzanak rám, hiszen politikus vagyok, így a nevem egyenlő a megbízhatósággal, és évmilliók óta várok arra, hogy nyíltan is támogathassam az embereket.

Megválasztásom esetén bevezetjük az általános korrupciót minden EU-s pénzre is. Az nem lehet, hogy brüsszeli bürokraták döntsék el, hogy mire költjük a pénzüket! A beruházásokat 100.000 évre fogjuk titkosítani, akkor majd én – vagy az addig elnyert örökélet birtokában akár önök is megtehetik – feloldom a titkosítást.

Az örökélet, az ingyensör és az adócsökkentés hármas vívmánya mellé jómagam a rezsieltörlés programjával is támogatom a helyi választókat.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt – az egyetlen értelmes választás

Comments

comments