Áprilisban induló szakkörök

Áprilisban induló szakkörök* a KoBeKo (Kossuth-Berze-Kodály) Művelődési Központban

A múlt havi ZÉRÓ tolerancia II. cikkben Papp Gábor javasolja, hogy „több fejlesztő és érdeklődés serkentő programot kellene az iskolában szervezni szakkörök, foglalkozások formájában, hogy a gyerekek ne az utcán lézengjenek folyamatosan.” E lap hasábjain már többször is, de most ismét felhívjuk Papp Gábor és minden kedves olvasó figyelmét, hogy február óta folynak szakkörök és foglalkozások a Kossuth Művelődési Házban (Somogy, Búzakalász u. 47.). Pl. Dráma szakkör, Illetve Interkulturális élmények szakkör (angol ételek elkészítése és kóstolása), melyhez még lehet csatlakozni. Február óta egy foglalkoztató klub is működik a Kossuth és Kodály Műv. Házakban napi rendszerességgel 1400-2000 óráig, ahol 6 és 35 éves korú gyerekekre és fiatalokra számítunk Somogy, Vasas, és Hird területéről.  A klubban filmklub sportolási lehetőség, és zenés foglalkozások várják az oda betérőket.

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD FOGLALKOZÁS

A foglalkozások célja egészségünk megőrzése, helyreállítása a mindennapi életben, testünk jelzéseinek felismerése, öngyógyító képességének fejlesztése, valamint a pozitív gondolkodás fontosságának tudatosítása és egészséges életszemlélet kialakítása kötetlen beszélgetések  formájában.

Gyerekek és felnőttek jelentkezését egyaránt várjuk. Vezeti: Dr. Péczeliné Hoffmann Erzsébet és Bercsa Ottó

Kezdés: 2011. április 2. 1500

BARANGOLÁS AZ ÉLET ÚTVESZTŐIBEN

A résztvevők klubfoglalkozás keretében ismerkedhetnek meg a cigány kisebbség kultúrájával. Szeretnénk közösen táncolni, főzni, játszani, jó hangulatban elbeszélgetni családi életről, hiedelmekről; a településen fellelhető kézművesekkel együtt kipróbálni a hagyományos mesterségek alapfogásait, találkozót szervezni ma élő cigány művészekkel.

10-15 éves gyerekek jelentkezését várjuk. Vezeti: Lovászné Szűcs Katalin

Kezdés: 2011. április 6. 1500

ANGOL FILMKLUB

SZÓRAKOZZ ÉS TANULJ VELÜNK ANGOLUL!

Várjuk olyan fiatalok jelentkezését, akik népszerű és érdekes filmek megtekintésével szeretnék angol nyelvtudásukat fejleszteni. A filmeken keresztül a résztvevők megismerkedhetnek az angol nyelvterület kultúrájával, történelmével, földrajzával, szokásaival, valamint hagyományaival.

13-18 éves gyerekek jelentkezését várjuk. Vezeti: Kocsisné Nagy Margit

Kezdés: 2011. április 8. 1600

Jelentkezés: 337-838; 30/3514671; tegyegy@citromail.hu

Kocsisné Nagy Margit projektvezető, Berényi Zoltán szakmai vezető

Comments

comments