Újabb sikeres évet tudunk a hátunk mögött!

 

2017.12.22-én lezártuk az évet J

Egyesületünk Elnökasszonya itt jutalmazta a legszebb mosolyú és legszebben menetelő leányzót, a mosoly díjat idén Táborszky Lilien, míg utóbbit pedig Márk Szabina nyerte el.

2017-es évben a már megszokott versenyszezonunkat megduplázhattuk, hisz jártunk Szolnokon, Siófokon, Pécsett és Budapesten! Eredményeinket tekintve is erős évet zárhattunk, hisz a fejlődés látható, mivel összesen 30 nevezett koreográfiából összesen 26 dobogós helyet értek el a lányok. A maradék 4 koreográfiával pedig csak épp, hogy lecsúsztunk a dobogóról.

Sok élménnyel gazdagodtunk az elmúlt év során, melyekre mindig szívesen gondolunk vissza. Számos helyen csaltunk mosolyt a nézők arcára műsorunkkal. Eszközeink és formaruháink gyarapodnak. Nyáron táboroztunk Balatonon, voltunk twirling továbbképzésen, fesztiváloztunk a Bányász Fúvószenekarral, majd az év vége felé jótékonysági bált tartottunk.

Jótékonysági bálunkon tombolát hirdettünk, melyre összesen több, mint 40 felajánlás érkezett, ezúton köszönjük a helyi és más civilek, magánszemélyek adományait! A bál megnyitót ismét a helyi fiatalok kezdték Lobodáné Somlai Erika néni vezetésével, majd Pécs Város Mazsorett Együttesének tánca követte, ezután a felnőtt nagylányaink táncoltak. Szuper estét töltöttünk együtt, fiataloktól egészen a nyugdíjasokig.

A 2018-as évet épp ezért ismét egy jótékonysági bállal kezdjük. Sok szeretettel várunk mindenkit Február 10-én a Kultúrotthonban 20:00-ától!

Én, mint Művészeti Vezető számos díjat kioszthatnék a lányok között, hisz mindenki saját magához képest is fejlődött, de e helyett inkább minden Pillangó, Napsugár, Kristály és Csillag csoportos kis-nagylánynak köszönöm a sok munkát, szuper kis csapatom van, 2018-ban folytatjuk J és ismét örömkönnyeket ejthetek értetek!

A csoportokhoz csatlakozni folyamatosan van lehetőség!

Valamint ezúton ismét köszönjük állandó támogatóink támogatását:

Szent Borbála Egyesület, BelCat Bt.,Lukács és Társa, Ikrausz Kft. (Krausz Feri bácsi)  Gradwohl család és nem utolsó sorban Zámbó György iskolaigazgatónak és Berényi Zoltánnak, a KOBEKO munkatársainak.

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!

 

Kelemen Csilla

Csillag Mazsorett Egyesület

Művészeti Vezető

 

Comments

comments