Megújuló könyvtárak Somogyban és Vasason – Új könyvtárpontok!

Új könyvtáros

Novák Gyöngyi vagyok, Pécs-Somogyban élek közel 5 éve. Házas és egy gyermek édesanyja vagyok.  A Csorba Győző Könyvtár – Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközponttal együttműködve a megújuló somogyi és vasasi könyvtárakban találkozhatnak majd velem. Munkám egyik fő célja az olvasás népszerűsítése a gyermekek, felnőttek körében egyaránt és olyan közösségi programok szervezése, ami összefogja a helybélieket.

Szeretettel várom a kedves olvasni szeretőket!

 

Megújuló könyvtárak Somogyban és Vasason – Új könyvtárpontok!

A Csorba Győző Könyvtárral – Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközponttal együttműködve új könyvtárpontok nyílnak településeinken.

Többek közt egy jelentősen megújuló könyvállománnyal, bővített nyitva tartással és számos izgalmas újítással várjuk Kedves Olvasóinkat a somogyi Kossuth Könyvtárban, és a vasasi Kistamás Gyula Könyvtárban. Lehetőség lesz arra, hogy ezentúl a pécsi Csorba Győző Könyvtár –Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont adatbázisát bárki itt helyben használhatja, és abból kölcsönözzenek, amit majd kiszállítanak a helyi könyvtárakba. A folyamatos igényfelmérést és a helyi közösség szokásait figyelembe véve fogjuk könyvtáraink könyvállományát összeállítani. Célunk egy olyan kulturális teret kialakítani a helyiek számára, ahol nem unatkoznak és jó a hangulat.

Olvasási szokásaik felmérésére kiemelten figyelünk, ezért lehetőség van a Kossuth Művelődési házban ezt jelezni egy rövid kérdőívvel, amivel segíthetik munkánkat. A megnyitó időpontjával kapcsolatban hamarosan jelentkezünk. Addig is várjuk javaslataikat, ötleteiket, kéréseiket, keressük egymást!

Köszönjük!

 

Novák Gyöngyi könyvtáros

KoBeKo Művelődési Központ

Búzakalász u. 47.

info@kobeko.hu

72/337-838

 

 

 

Comments

comments