Ingyenes ifjúsági klub munkaidőben

Ingyenes ifjúsági klub munkaidőben

 

 

A Tea-Ház gyermek és ifjúsági klub a tanév ideje alatt az egyesület Székházában működik a Vasasi Általános Iskolától mindössze néhány percre, így a gyerekek könnyen megközelíthetik tanítás után. Heti 3 alsó tagozatos csoportnak azonban – az iskolával együttműködve – tanítási időben is kínálunk kézműves foglalkozásokat és szabadidős programokat. Nyitva tartásunk ezeken a napokon kibővül, de egyébként keddtől péntekig 16:00 – 19:00 között várjuk a gyerekeket, fiatalokat. Emellett együttműködünk az iskola által szervezett nyári napközi táborban is.

A helyi igények megfelelően, a nyári szezon alatt a somogyi székhelyű Kossuth Művelődési Házunk és annak udvara nyújtja a sokféle szabadidős program és foglakozás helyszínét. Bővített nyitva tartással, hétfőtől péntekig 8:00-16:00 kínálunk programokat. Fontos megemlíteni, hogy – klubról révén szó – a nyári szünet alatt ilyenkor szokásos táboroktól eltérően, nem biztosítunk teljes ellátást, úgymint napi többszöri étkeztetés, költségtérítéses programok, stb.

Ezzel ellentétben, munkaidőben vállaljuk a gyerekek szabadidő hasznos eltöltését, így azoknak a szülőknek is alternatíva lehetünk, akik egyébként nem tudják megoldani a felügyeletet vagy megfizetni a sokszor méregdrága táborokat.

Programrepertoárunk között szerepelnek a kézműves foglalkozások, társasjáték, sport és mozgásos programlehetőségek (pl. kosárlabda, tollas, csocsó, ping-pong, gólyaláb, teke, stb.), alkalmanként gyalog- és biciklitúrák, élménypedagógiai foglalkozások és egyéb színes programok.

Érdeklődni: Kossuth Művelődési Ház, Somogy Búzakalász u. 47., info@kobeko.hu, 72/337-838

Nagy Emese szakmai vezető

Comments

comments