Bányász TC: kizárva!

 

Májusra három meccs volt betervezve a Vasasi Bányásznak, ezek közül azonban csak egyet sikerült lejátszani. A Kisnyárád ellen, hazai bajnoki 7-3-as vendégsikerrel ért véget, a következő, Beremend elleni idegenbeli meccsre viszont nem tudott kiállni a vasasi csapat. Mivel ez már a harmadik alkalommal történt ebben az idényben, a megyei labdarúgó szövetség úgy határozott, hogy kizárja a bajnokságból a Bányász TC csapatát.

A csapat játékosai és szurkolói érthetően csalódottak, hiszen nem így képzelték el az idény végét, ilyesmire nemigen volt még példa a Vasasi Bányász történetében. Azonban a csapat vezetősége határozott a folytatást illetően és úgy tudjuk, a játékosok is a folytatás mellett vannak, így valószínűleg a Bányász beadja nevezését a megye IV. 2016/17-es kiírására. Egyelőre tehát úgy néz ki, hogy a vasasi szurkolók a következő idényben sem maradnak foci nélkül és a parcsini stadion is hetente benépesül.

Bár a szezon keserű véget ért, azért idén is több szép győzelmet aratott a Bányász, a csapat legeredményesebb játékosa idén is Veres „Totti” Zsolt lett hat góllal.

A szezon végén a csapat köszönetet mond az egész éves nagyszerű szurkolásért, kitartó szponzorainak, a Csaba szódának, a Vasasi Gyógyszertárnak és a Vali Boltnak pedig az egész éves támogatásért!

 

Comments

comments