Kérjük, támogasson adója 1 %-val!

Kérjük támogasson adója 1%-ával

Kérjük, támogasson adója 1 %-val!

Mi, a Vasasért Egyesületnél évek óta dolgozunk azon, hogy településeinken Művelődési Házakat működtessünk, megtöltsük élettel és változatos programokat kínáljunk a pici babáktól, a gyerekeken és fiatalokon, a családokon át az idősekig mindenkinek érdeklődésének megfelelően.
Hónapról hónapra önkéntesen szerkesztjük a Sok Hírünk Van havilapot, és biztosítjuk, hogy Somogy, Vasas, Hird valamennyi lakosának ingyenesen eljusson.

Az elmúlt időszakban több millió forintot nyertünk el programjainkra, de mára már korlátozottak a pályázati lehetőségek, ezért munkánk folytatásában és fejlesztésében kérjük a segítségüket!

Kérjük, támogassanak minket adójuk 1%-val, illetve osszák meg másokkal is ezt a lehetőséget!

Adószámunk: 18305434-1-02

Az adó 1%-áról rendelkező 15EGYSZA nyilatkozat postai úton történő beküldésének menete a következő:
•    Töltse le és nyomtassa ki a 15EGYSZA jelű rendelkező nyilatkozatot: Nyilatkozat letöltése innen.
•    Tegye borítékba, amelyen feltünteti nevét, állandó (bejelentett) lakcímét és az adóazonosító jelét.
•    Zárja le és írja alá a borítékot a hátoldalon úgy, hogy aláírása átnyúljon a ragasztáson.
•    Juttassa el a nyilatkozatot 2016. május 10-ig munkáltatójához, vagy 2016. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz.

Bővebb tájékoztató a felajánlás menetéről

Mit kell tennie?
A civil szervezet számára az adófizetők a személyi jövedelemadó 1 %-áról a 1553 számú bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon vagy az erre a célra kialakított 15 EGYSZA jelű önálló nyomtatványon rendelkezhetnek.

KÉRJÜK, ÍRJA BE EGYESÜLETÜNK ADÓSZÁMÁT:

18305434-1-02

1.    Ha Ön egyéni vállalkozó, áfa fizetésre kötelezett őstermelő, áfa fizetésre kötelezett magánszemély, az EVA és a KATA hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2016. február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV-nak. Az 1%-ról ebben az esetben vagy a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 15EGYSZA jelű önálló nyomtatványon rendelkezhet. A rendelkező nyilatkozatot a bevallás részeként 2016. február 25-ig kell megküldenie a NAV-nak elektronikusan vagy postai úton. Amennyiben nem a bevallás részét képező EGYSZA lapon rendelkezik, akkor közvetlenül 2016. május 20-ig még lehetősége van a 15EGYSZA nyomtatványon elektronikusan, vagy postai úton eljuttatni a NAV-nak. A postai küldés menetét lásd fent.

2.    Amennyiben munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását, akkor a 15 EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatja munkáltatójának, vagy 2016. május 20-ig papír alapon, vagy elektronikusan közvetlenül eljuttathatja a NAV-nak.

3.    Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, akkor kétféle módon teheti ezt meg. Vagy elektronikusan rendelkezhet az 1553 számú adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 15EGYSZA jelű önálló nyomtatványon akár elektronikusan, akár postai úton, önállóan megküldheti a NAV-nak 2016. május 20-ig. A postai küldés menetét lásd fent.

4.    Amennyiben Önnek a NAV készíti el az adóbevallását, akkor az erre a célra kialakított 15EGYSZA jelű nyomtatványt kitöltve, 2016. május 10-ig eljutathatja munkáltatójához, vagy 2016. május 20-ig elektronikusan vagy postai úton a NAV-nak.

Comments

comments