Élet Fája díj

Élet fája díj

Néhány éve döntött arról a Közgyűlés, hogy megalapítja az Élet Fája díjat. Ezt a díjat azok a civil szerveződések, intézmények kaphatják meg, akik kiemelkedően sokat tettek Pécs városának zöldítéséért, közterületeinek gondozásáért.

A Városfejlesztési és Kommunális Bizottság a 2015. évben a beérkező javaslatok alapján úgy döntött, hogy a díjazottak között magánszemélyek munkáját is elismeri, díjazza. Így három civil szerveződés mellett három magánszemély is díjazásban részesült.

Az Élet Fája díját Reisch Dezső, a településeinken tevékenykedő közmunkásain vezetője is megkapta december 4-én. A díjakat az Ökováros-Ökorégió Alapítvány Király utcai kiállítóterében ünnepélyes keretek között adta át Páva Zsolt polgármester.

A díj adományozásával a város vezetése elismerte azokat az erőfeszítéseket, amelynek következtében a településeink közterületeinek állapota folyamatosan javul. A díj odaítélésével elismerésben részesültek a helyben dolgozó közmunkásaink és Biokom alkalmazottak is.

Az elnyert díjhoz gratulálunk és kívánjuk, hogy kitartó, kreatív munkájukkal továbbra is szerezzenek megbecsülést a településeink lakóitól.

 

Huba Csaba

Comments

comments