Gyalogló Verseny Vasason!

Jó néhány akadályt leküzdve sikerült megrendeznünk a II. Märcz Róbert nemzetközi gyalogló emlékversenyt.

Ebben az esztendőben 3 ország 49 igazolt versenyzője, és 10 amatőr indult a különböző távokon.(sajnos a 6 szlovén versenyző, aki jelezte indulási szándékát a migrációs helyzet miatt nem érkezett meg.

A verseny színvonalára jellemző, hogy hogy két horvát és egy magyar junior legjobb eredmény született ( ebben a korosztályban még így hívják az országos csúcsot).

A versenyt természetesen Robi bácsi özvegye , Gizi néni nyitotta meg. A verseny bírók között megtalálhattuk Sátor Lászlót, Czukor Zoltánt a 80-as -90es évek többszörös olimpikon gyaloglóit. Az indulók között pedig Srp Miklóst aki már biztos indulója a Riói olimpiának, s reméljük méltó utóduk lesz!

Ezek után lássuk a győzteseket:

1km leány : Mészáros Babett Psn-Zrt

1km fiú:       Szentmarjai Bálint MVSI

3km leány: Eli Pevec   Zagreb

3km fiú:       Brúnó Rozman   Zagreb

5km női:     Récsei Rita     Bp Honvéd

5km férfi :   Varga Máté   Hunyadi

10km női:   Torma Anett Kaposvár

10km férfi: Srp Miklós Bp Honvéd

20km női : Ivana Renics Zagreb

20km férfi: Venyercsán Bence Bp Honvéd.

Sajnos az idő az amatőrök rajtjára nagyon elromlott. Álljon itt azok neve, akik a szakadó esőben is vállalták a megmérettetést:Bónnyai Emma, Bónnyai Lóránt, Peti Marcell, Pásztóhy László, Niedert Katalin,Bonnyai Erika, Tóthné Dobos Éva, Taar Ilona.

 

Külön köszönet illeti a verseny rendezésében, lebonyolításában közreműködő segítőket. Sikerült megint egy nagyon jó hangulatú és eredményes versenyt rendeznünk. A résztvevő versenyzők, edzők, versenybírók kivétel nélkül jól érezték magukat, kiemelték a családias hangulatot!

Comments

comments