Bemutatkozik a Hirdi Iskola

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Hamarosan eljön az iskolaválasztás ideje. Az iskolakezdés nemcsak a kisgyermek, hanem a család éltében is jelentős változást hoz.

A döntés nehéz, mert gyermekeink egész életét befolyásolhatja a jó választás.

Miért érdemes iskolánkat választani?

Intézményünk családias hangulatú, otthonos, biztonságot adó, szorongásmentes, szeretetben gazdag légkört biztosít.

Az oktatás jól felszerelt/ informatikai eszközök, készségfejlesztő játékok/ tantermekben, kis létszámú osztályokban folyik. A tanító nénik nagy türelemmel, sok éves tapasztalattal várják a leendő elsősöket. Életkori sajátosságaik figyelembevételével játékosan, sok mozgás biztosításával vezetik be őket a tanulás rejtelmeibe.

Legfontosabb számunkra, hogy a gyermekek jól elsajátítsák az alapkészségeket: az olvasást írást számolást.

A negyedik osztály befejezése után a biztos alapoknak köszönhetően bármely iskolatípusban megállják helyüket tanítványaink. A délutáni tanulást szabadidős programok, napközis csoportok segítik.

Élményt adó, közösségteremtő rendezvényeink a teljesség igénye nélkül: Szüreti bál, Márton-nap, Mikulás, Karácsony, Farsang, Maci-nap, Jeles-napok, ünnepélyek, Majális, kirándulások, színházlátogatások, kézműves napok.

Pedagógusaink jó szakmai felkészültsége, gyermekszeretete, hivatástudata a garancia arra, hogy gyermekeink jól érzik magukat és négy boldog évet töltenek el iskolánk falai között. Jutalmunk mindezért a boldog és elégedett gyermeksereg mosolya.

Tisztelettel kérjük a hirdi Szülőket, hogy támogassák iskolánkat ezzel együtt a települést is, és ne vigyék el gyermekeiket más iskolákba.

Intézményünkben nyílt napot tartunk 2015. 03. 17-én 10 órai kezdettel. Bejelentkezés telefonon: 537-062

Szeretettel várjuk a leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket!

 

A Hirdi Iskola tantestülete

Comments

comments