Wass Albert maraton Vasason

Idén is lesz maratoni felolvasás Wass Albert műveiből 2015. február 20. péntek 18.00 órától (a jelentkezők számától és lelkesedésétől függően akár 25 órán át) 21. szombat 19.00 óráig

Helyszín: Pécs-Vasas, Bethlen G. u. 8.   Napüdvözlet Egyesület székháza.(volt Gyógyszertár)

Az író tisztelői 2015-ben immár nyolcadik alkalommal szerveznek műveiből és más írók, költők műveiből 25 órán át tartó felolvasást  a Kárpát-medence több településén és a tengeren túl is.

Két helyi egyesület összefogásával (Tegyünk Egymásért, Napüdvözlet) településeink is csatlakoztak a felolvasáshoz. A kezdeményezés arra is lehetőséget biztosít, hogy a tágabb haza, sőt a világ bármely pontján élő felolvasó társaságok is kapcsolatot létesítsenek egymással. Sokszor a közel van távol. Könnyebben értünk szót egymással a világhálón, személytelenséget biztosító rendezvényeken, mint a településünkön élőkkel, a szomszédainkkal. A 25 órás folyamatos felolvasás nagy kihívás arra, hogy helyben találjunk lélekben és tettekben is egymásra.

Várjuk a felolvasók jelentkezését minden korosztályból!

Pénteken 18 órakor a Pécs-somogyi Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület Irodalmi Körének kb. másfél órás műsorát láthatjuk.

További információ a Tegyünk Egymásért Egyesület és a Napüdvözlet Egyesület facebook oldalán olvasható.

Az éjszakai olvasólánc fenntartása valódi kihívást jelent, várjuk az efféle kuriózumokra nyitott olvasókat és hallgatókat is!

Mindenkit arra bíztatunk, jöjjön el és váljék e csoda részesévé!

Jelentkezni lehet:

Kocsisné Nagy Margit: 06/20/545-7133 és Szőts Rózsa:06/30/603-6507 telefonján.

Egy korábbi felolvasásról készült tévériport megtekinthető a pécsma.hu archívumában.

 

Comments

comments