Aktualitások a Napüdvözlet Egyesület háza táján

 

Örömmel adunk hírt néhány közelmúltban zajlott eseményről és közeljövőre tervezett programunkról, bízva abban, hogy kezdeményezéseinket jó szívvel fogadják a helyben lakók is és megtisztelnek bennünket érdeklődésükkel, részvételükkel.

Szeptember 28-án gyönyörű időben egész napos rendezvényt tartottunk az élet teljességét, értékeit körüljárva. Sok alternatív gyógyító fogadta az érdeklődőket, előadások hangzottak el termelői-fogyasztói közösségi modellekről, a hagyományos értékek aktualitásáról, jógakutatási tapasztalatokról, kertművelésről.

Ismét nagy sikere volt az említett rendezvényünkön a csontkovácsoknak. Ezért Szilágyi Lászlót (aki a csontkovácsolás mellett szakavatott rovásírás tanító is) újra meghívtuk és november 13-án – csütörtökön – székházunkban fogadja a gyógyulni vágyókat: bejelentkezni a 06/20/5050-601-es telefonon lehet. Frissítő masszázsra Ágfalvai Ilonához folyamatosan lehet ugyanide bejelentkezni.

Egyesületünk birtokba vette a Parcsin utcai gyakorlókertet, elkezdtük a kiszabadítását a gazból, bozótból. VÁRJUK NOVEMBER 13 – CSÜTÖRTÖKÖN – DÉLELŐTT 9-TŐL MELEG TEÁVAL, A KEMENCÉNKBEN SÜLT LEPÉNNYEL MINDAZOKAT, AKIK KÉTKEZI MUNKÁJUKKAL, VAGY ADOMÁNYAIKKAL SEGÍTENEK NEKÜNK ABBAN, HOGY ÚJRA RÉGI FÉNYÉBEN VIRÁGOZZÉK A KERT, HOGY FELD TANÁR ÚR JÓ SZÍVVEL ÉS MOSOLYOGVA TEKINTHESSEN LE RÁ A MOSTANI LAKÓHELYÉRŐL.

Egyesületünk benevezett a Karcag város által meghirdetett legszebb konyhakertek versenyre, ahol közösségi kertek kategóriában kiemelt első helyen végzett. Az elismerő oklevelet a városházán vehettük át október közepén a szintén vasasi magánkert kategória nyertesével, Illés Ingriddel együtt.

December 13-án délutánra Orsós Ivettet várjuk, aki egy egész délutánt betöltő önismereti játékkal és meditációval készül hozzánk.

Minden hónap utolsó péntekén 17 órától BOLDOGSÁGKLUB Bagdi Bella „Jobb Veled a Világ” országhatárokat is átívelő netes önfejlesztő programjának helyi klubja, melyhez folyamatosan lehet csatlakozni (de jobb minél előbb)!

Folyamatosan várjuk jógafoglalkozásainkon azokat, akik szeretnék visszanyerni, vagy megtartani az egészségüket, hétfőn, kedden és pénteken fél hattól. A gerinc és mozgásszervi, szív és érrendszeri, valamint a légzőszervi problémákkal küzdők számára speciális eszközök is a rendelkezésünkre állnak. Igény esetén egyedi terápiás foglalkozásokat is vállalunk.

Szőts Rózsa, Krámosné Sweitzer Andrea jógaoktatók tel: 06/30/603-6507, 06/20/390-9754

 

Szőts Rózsa

Comments

comments