KoBeKo hírek, programok

 Só szoba
Várjuk kedves vendégeinket a Só szobába, mely hangulatos só lámpákkal bővült.

Asztmás és hasonló betegségekre nagyon jó, tisztítja a légutakat, tüdőtisztító hatású.
Bejelentkezés szükséges!
Tea-Ház gyermek és ifjúsági klub
A Tea-Ház egyre több gyermek és ifjúsági programmal várja a klubba látogatókat.

Az elmúlt egy évben számos olyan nagy volumenű programot valósítottunk meg, melyet a nemrégiben sikeresen lezárt „Kulturkohó” pályázatunk biztosított. Az iskolai helyszínek mellett a Kossuth Művelődési Ház is színteret biztosított számos kézműves és kreatív foglalkozásnak, kulturális programnak, gyerek programnak, de bringatúráztunk és kirándultunk is jószerivel. Voltunk a Zsolnay Kulturális Negyedben, a Cella Septichora Látogatóközpontban, de eljutottunk Budapestre is, ahol egyik nap a Vígszínházba látogattunk, másik nap pedig a Láthatatlan kiállítást néztük, vagyis tapasztaltuk meg.

Pályázati forrás hiányában ugyan lehetőségeink korlátozottak, mégis igyekszünk a már jól megszokott változatos programokat és színvonalat biztosítani.

A nyár folyamán bővültek a kinti sporteszközeink, lengőteke került felszerelésre, házi gyártású gólyalábak készültek, van egy mobil multifunkcionális pályánk labdajátékokhoz, illetve egy kosárpalánkunk, ami átmenetileg ugyan nem használható, de mire a tavasz meghozza a szép időt, addigra újra teljes értékűen fogja várni a kosarazni vágyókat. A közösségi kert terményeiből rengeteg vitaminban dús, egészséges ételt készítettünk közösen. Jóízűen fogyasztottuk el a finomabbnál finomabb uzsonnákat.

A hideg beköszöntével őszi pompába öltöztettük a klubtermünket. A társasjátékok és a közösségfejlesztő játékok mellett pizzát sütöttünk, lazítottunk vagy csak egy jót beszélgettünk a meleg tea mellett. Az őszi szünetben kiengedtük a gőzt a Halloween-i partin, megmérettettek a legkreatívabb, legrémisztőbb jelmezek és szellemes hangulatban telt ez a fergeteges est. Ezúton is köszönjük a sok felajánlott finom, ötletes süteményt és nassolnivalót.

A Bóbita Bábmúzeum ismét szívesen látott falai között, ahol rengeteg bábot próbálhattak ki a gyerekek és megismerkedhetnek a különböző bábtechnikákkal. Meglepetésként tököt is faraghattunk a Töklámpás napon. A hónapot egy igazán izgalmas mozizással zártuk a nemrégiben megnyitott Uránia Moziban, ahol átéltük a tökéletes 3D élményt.

Továbbra is várjuk a gyerekeket, fiatalokat programjainkon.

Időpont: kedd, szerda, péntek 16:00 – 19:00

Vezeti: Nagy Emese, szakmai és ifjúsági-klub vezető
Ifjúsági programok indultak a Berzében!
Újonnan indult klub várja a fiatalokat és fiatal felnőtteket ping-pong és darts játékokkal (később rex és csocsó asztallal), mindezt szórakozás, sport és tanulás formájában.
Időpont: hétfő, kedd 15:00 – 19:00
Szerdánként a fiatalabb korosztályt, a gyermekeket hívjunk társasozni, kártyázni, kirakózni. Időpont: szerda 15:00 – 19:00

Klubvezető: Hering Gyula

 

Baba-mama klub

Továbbra is várjuk a kisgyerekes Anyukákat szerdánként 14:30-17:30 között baba-barát klubunkba. Sok játék, jó hangulat, vidámság, közös beszélgetések, ez az, amit kínálunk.

Időpont: minden szerda, 14:30 – 17:30

Klubvezető: Lakatos Anett

 

Helyszín: Berze Művelődési Ház (7691 Pécs-Vasas, Szövetkezet u. 13.)

 

Vasasért Egyesület

7691 Pécs-Somogy, Búzakalász u. 47.

Tel: +36 72/337-838

E-mail: info@kobeko.hu

Facebook-on:

KoBeKo, és KoBeKo Művelődési Központ néven

Comments

comments