Hird Polgárőrség hírei.

 

Idén Július 5.-én is megtartottuk a Polgárőrnapunkat, melyet Csőkör Lajos emléknappá nyilvánítottunk. Tiszteletére emléktáblát helyeztünk irodánk homlokzatára és a temetőben is megemlékeztünk róla.

Ezúton is szeretnénk, mindenkinek megköszöni azoknak, akik az előkészületekben segédkeztek. Köszönjük a Hirdi fúvószenekar reggeli ébresztőjét, és az őket szállító lovas kocsisoknak, a Power Gym erősemberek bemutatójukat, Závor Máté, Vörös Blanka és Vörös Boglárkának a hangszeres fellépésüket, Füziné Kajdy Zita Orfűi polgárőrség elnökének emléktábla avatását, a Hirdi asszonykórus előadását, a Go-Dance band zenekar fellépését. Külön köszönjük a Magic Team támogatását, a rendőrség, a katasztrófavédelem bemutatóját, a Magyar Vöröskeresztnek hogy eleget tettek meghívásunkra, és akik vérüket adták azért, hogy életet mentsenek, a Hirdi iskolának hogy a véradásra a helyet biztosították, és mindenkinek, akik jelenlétükkel részt vettek és támogatták Egyesületünk.

Augusztusban a Kenderfonó utcában sikerült 2 Hosszúhetényi motor tolvajt elkapni, kik a gyanús viselkedésükkel hívták fel magukra a lakosság és a polgárőrök figyelmét. A személyeket a Pécsváradi rendőrségnek átadtuk és kiderült, hogy már nem ez volt az első esetük és a rendőrség kereste őket.

Szeptember 13.-án Egyesületünkből 3fő Vörös Gábor, Bólyi Tibor, Takács László egy csapatot alkotva részt vettek a Szebényben megrendezett járőrversenyen ahol a III. helyezést nyerték el. Ezen a napon egyesületünk többi tagja a falunap rendezvénybiztosításában vettünk részt.

Egyesületünk továbbra is várja a lakosság észrevételeit a nap 24 órájában a +36 30 6218314-es telefonszámon.

Pécs-Hird, 2014. 09. 22.

Tisztelettel: Pécs-Hird Polgárőr Egyesület

Comments

comments