Felhívás összefogásra Feld János emlékkert létrehozására!

Tisztelt Feld Tanár Úr, Tanítványok és Tisztelők!

 

Egyesületünk, a Bethlen G. u. 8. szám alatt működő Napüdvözlet Egyesület a székházunk udvarán kertészkedve szerzett tapasztalatai nyomán, foglalkoztatva az egyik kertésszé lett tanítványt arra az elhatározásra jutott, hogy az Önök közreműködésével és támogatásával szívesen méltó emléket állít a nemrég elhunyt, nagy tiszteletben álló karizmatikus természetszerető tanár úr, Feld János részére. Szeretett kertje, a Parcsin utcai gyakorlókert hatalmas gazban áll jelenleg és az iskola visszaadta a kulcsokat (a használati jogot) az önkormányzatnak.

Vállaljuk, hogy a kertet használatba vesszük, az Önök segítségével rendbe tesszük, és újra gyakorlókertként működtetjük. A városhoz benyújtottuk ezen irányú kérelmünket, a döntés szeptember elejére várható. Amennyiben az pozitív lesz a terveink szerint október, november hónapban kitisztítjuk és a tavaszi veteményezésre előkészítjük a kertet. November végén pedig emléktáblát avatunk.

Várjuk mind az anyagi, mind a közreműködői felajánlásaikat, ötleteiket, javaslataikat az alábbi telefonszámon, illetve az e célra nyitott adományszámlán: tel.06/30/9108315 és 0630/6036507,számlaszám: Mecsekvidéke Takarékszövetkezet 50300082-55100296 (a számlára csak a birtokba vétel után várjuk az adományokat, melyről a megadott telefonszámokon érdeklődhetnek, illetve a következő számban tájékozódhatnak). Számítunk a részönkormányzat támogatására is.

Bízunk abban, hogy a tisztelet és összefogás alkotó erejével újraéled majd a FELD KERT a ma gyermekeinek természetszeretetre neveléséért.

Szőts Rózsa

Comments

comments