Somogyi polgárőrség hírei

Somogyi Polgárőrség hírei

2014 augusztus hónapban 146 óra szolgálatot teljesítettünk. 2014.08.11-én a Kodály Művelődési Házban illetve a KOBEKO-ban egyesületünk előadást szervezett időseknek és egyedül élőknek. Az előadást egy szakmailag elismert rendőr alezredes hölgy tartotta, melynek témája a trükkös betörés, zsebtolvajlás volt. A Tegyünk Egymásért Egyesület augusztus 20-i egész napos, színvonalas rendezvényét biztosítottuk. 2014.08.27-én a körzeti megbízottakkal közös szolgálatot adtunk a településünkön. Kérjük szépen a lakosságot, ha kerti lopást észlelnek, értesítsék a polgárőrséget.

 

Vezetőség

 

FELHÍVÁS

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a magántulajdonban lévő, úgynevezett “Rücker aknai 25 m-es bányató” és annak 10,5 ha füves, erdős területét, a volt Rücker aknai futballpályával bezárólag a Pécs-somogyi Polgárőr Egyesület őrzésre átvette.

Ellenőrzésünk során a területen illetéktelen tevékenységet végző személyekkel szemben, tettenérés esetén a tulajdonos kérésének megfelelően azonnali feljelentést teszünk.

A területen a tulajdonos vagy a Pécs-somogyi Polgárőr Egyesület elnökének írásos engedélye nélkül horgászni, fürdőzni, fakitermelést végezni szigorúan tilos.

Kérjük a tisztelt lakosságot a fentiek szíves tudomásul vételére!

Tisztelettel: A Pécs-somogyi Polgárőr Egyesület vezetősége

Comments

comments