Berze Nagy János Népdalkar 2014-es fellépései, eredményei

Énekkarunk 2014-es évben is aktívan működik Igyekszünk a lehető legtöbb felkérést elvállalni, hogy ezzel is hírnevét vigyük kedves kis falunknak.

Tagjaink gondos, kitartó munkájának köszönhetően nagyon sok, szebbnél-szebb népdalt ismerünk meg és sajátítunk el, ami nem mindig egyszerű, de nem adjuk fel. A sok munka, az önzetlen szeretet meghozza gyümölcsét.

Az idei évben is számos felkérésnek tettünk eleget, és minden alkalommal dicséretekkel, oklevelekkel és elismeréssel tértünk haza.

Örömmel fogadtuk a visszajelzéseket, hogy nagy szeretettel várnak legközelebb is minket.

 

Csak néhány szereplésünk:

–        Bányász megemlékezések (Vasas, Somogy, Zsolnay negyed)

–        Nőnapi fellépés ( Pécs)

–        Baráti találkozók ( Kozármisleny, Komló, Pécsvárad, Pécs)

–        Szent György Nap (Murom)

–        Hősök napja ( Somogy)

 

Az idei évben is részt vettünk a IV. Országos Nyugdíjas Ki Mi Tud-on, amelynek elődöntője Birjánban, középdöntője és döntője pedig Keszthelyen került megrendezésre, mely során ARANY MINŐSÍTÉST értünk el, amire nagyon büszkék vagyunk.

 

Ezúton szeretném megköszönni minden tagunknak a kitartó munkát, a rengeteg segítséget és szeretetet, amit tőlük kaptam. Szívből kívánom, hogy még számos évig tudjunk együtt dolgozni, és végrehajtani a kiküldetéseinket. KÖSZÖNÖM NEKTEK!

 

Egyúttal szeretnék köszönetet mondani Huba Csaba Képviselő Úrnak a rengeteg segítségéért és támogatásáért, ugyanis az idei évben közreműködésével az énekkarunk új színt kapott, új egyenruhát készíthettünk! Mindannyiunk és a magam nevében is hálásan köszönjük!

 

Idén várható szerepléseink:

–        Vasasi főzőverseny

–        Szent István ünnepe

–        Bányásznap

–        Pécsi kórustalálkozó

 

Szerepléseinkre minden érdeklődőt szeretettel várunk, és aki kedvet kapna egy kis énekléshez, esetleg csatlakozna énekkarunkhoz, Őket szeretettel várjuk.

Minden csütörtökön 16.00-tól 17.30-ig tartjuk próbáinkat a Berze Nagy János Művelődési Házban Vasason.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!!!

 

Mesterné Strausz Emőke

 

Comments

comments