Vasasi Polgárőrség hírei

Vasasi Polgárőr Hírek Május

 

Májusban 270 órát töltöttek polgárőreink szolgálatban a településen. Eseménydús hónapot tudhatunk magunk mögött.

A hónap elején részt vettünk a Te Szedd! országos szemétszedési akcióban 21 fővel összes 28 zsák szemetet szedtünk össze. Köszönjük a részvételt és a sok segítséget mindenkinek! J

Részt vettünk két helyi lakos eltűnésének keresésében, valamint idén is homokzsákokat pakolhattunk a kút utcai patak kiöntésekor.

Mégis e hónap legnagyobb híre a közösségi portálon és a dunántúli naplóban is megjelenve futott végig, ami szerint Polgárőrök kapcsoltak le egy betörőtJ

„A Pécs Keleti Városrész Polgárőr Egyesület egyik tagja jelentette be 2014. május 19-én 21 óra 30 perckor a rendőrség ügyeletére, hogy társaival tetten értek egy férfit, aki egy pécsi lakóházba próbált betörni. A helyszínre érkező rendőrök kiérkezéséig a polgárőrök visszatartották a közelben lakó E. Ferencet, aki a rendelkezésre álló adatok alapján a bekerített telekre bement és az ott álló épületbe megpróbált bemenni.

A 38 éves férfit előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást.”

Amennyiben bármilyen információjuk van, vagy segíthetünk, hívjanak bátran 30/6393958.

Vezetőség

 

 

Comments

comments