Polgárőrség hírek (Április)

                             Hird Polgárőrség hírei

A Pécs-Hird Polgárőr Egyesület tájékoztatja a lakosságot hogy az egyesület ügyeleti telefonszáma megváltozott.

Az új 0-24 –ig hívható ügyeletes telefonszámunk: 30 / 6218-314

Valamint megváltozott az irodánk lakossági ügyfélfogadási ideje is! Ezen túl minden hónap utolsó péntekén 17-19 óráig tartunk csak lakossági ügyfélfogadást a lakosság számára ahol észrevételeiket megoszthatják velünk.

                                                                                     Tisztelettel: Tóth Mihály

                                                                                                    Elnök

                                                                           Pécs-Hird Polgárőr Egyesület nevében

A Pécs-somogyi Polgárőr Egyesület hírei

2014 januárjában 80 óra, februárjában 94 óra, márciusában 128 óra szolgálatot teljesített a polgárőrség.

 

2014. február 22-én közgyűlést tartottunk, melyen 7 fiatal, agilis polgárőr lépett be egyesületünkbe. A közgyűlésen felvetődött egy gépkocsi beszerzése és egy különálló helyiség megszerzése a polgárőrség részére. Jelenlegi létszámunkkal napi járőr szolgálatot tudunk teljesíteni, mellyel a célunk, hogy igyekezzünk a településünkön a közbiztonságot megszilárdítani. Ebben számítunk a lakosság közreműködésére, segítségére.

 

Bejelentéseiket, észrevételeiket a 06-30/602 34 90, 06-30/545 38 37, 06-20/277 26 54 és a 06-70/342 18 87-es éjjel-nappal működő telefonszámokon és a mihalek_david@freemail.hu, pite1994@hotmail.com, illetve a hangjozsef@gmail.com e-mail címekre várjuk. Működési feltételeink javításához szívesen fogadjuk a lakosok felajánlásait, hozzájárulását. Továbbra is várjuk a 18. életévüket betöltött, büntetlen előéletű, magyar állampolgárok jelentkezését egyesületünkbe, aki elkötelezettséget érez a település rendjének és biztonságának megőrzésére. Az éves tagdíj: 1.200 Ft

 

Tisztelettel: A Pécs – somogyi Polgárőr Egyesület vezetősége

 

 

 

Vasasi Polgárőr Hírek

Egyesületünk tagjai március hónapban 195 órát voltak közterületi szolgálatban a településen.

E hónapban megrendezésre került éves közgyűlésünk, ahol egybehangzó igennel megszavazták a tagok az elmúlt év költségvetését, és az idei év feladatait is, valamint új elnökhelyettest is választottunk. Az új elnök helyettesünk Bánovics Béláné, aki a vezetőség által elnyerte „Az év polgárőre” címet a 2013-as évben nyújtott munkájáért. Ő egyénileg a 2013-as évben összesen 486 órát töltött önkéntesen szolgálatban a településért.

Néhány fontos gondolat:

Aki anyagilag megteheti érdemes riasztót szereltetni és használni is mindig, mert sajnos sok esetben kilesik, mikor távoznak otthonról. Ez egy sűrűn előforduló elkövetési mód. Sok esetben úgymond felkínáljuk a lehetőséget nem zárjuk be a kaput sőt, jó ideig tárva-nyitva hagyjuk. Egy ráérő szemfüles besurranónak ez egy lehetőség. Egyre jobban vigyáznunk kell!

Amennyiben bármilyen észrevételük, információjuk van, kérem hívjanak bennünket.

Telefonszámunk: 0630/6095547

Vezetőség

 

Comments

comments