„Egy szívet melengető este”

A Hirdi Általános Iskola jótékonysági estet rendezett 2013. október 25-én a Pécs-somogyi Kodály Művelődési Házban. Az estet egy nemes gondolat, egy nagyon szép emberi érzés, a segíteni akarás érzése hozta létre, ezért sokkal több volt, mint egy kellemes kulturális program.

 

Három falu lakói fogtak össze a pécsi Szemem fénye Alapítvány támogatásáért, ahol a Hirdi Iskola kisdiákját, Wéber Balázskát is ápolják.

A zsúfolásig megtelt teremben egymást követték a színvonalas műsorszámok.

Őszinte tisztelettel és hálával mondunk köszönetet a műsor összes szereplőinek, akik önzetlenül, az első hívó szóra mellénk álltak: Novotny Virág gordonka művésznek, a Pécs somogyi Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület Irodalmi Körének, a Pécs-somogyi Baptista Gyülekezet zenekarának, a vasasi Berze Nagy János népdalkarnak, a hirdi Napsugaras Ősz asszonyklubnak, a Kaproncai Alapfokú Művészeti Iskola és a Misina Táncegyüttes táncosainak.

Köszönjük a Somogyi Iskolának, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a termet, és köszönetet mondunk minden segítőnknek, akik munkájukkal, adományaikkal szolgálták az est sikerét.

Az estet megtisztelte jelenlétével Gyura Barbara a Szemem Fénye Alapítvány elnök asszonya is, aki a súlyos beteg gyermekek üzenetét tolmácsolva csak annyit kért a jelenlévőktől, hogy amikor hazamennek öleljék meg a saját gyermeküket.

A Hirdi Iskola, az alapítvány, a szülők, a kis betegek hálásan köszönik minden részt vevőnek, hogy eljöttek és anyagiakkal is támogatták egy nemes cél megvalósulását.

Nagy örömünkre az est bevétele 314 000 Ft volt. Reméljük, hogy ezzel az összeggel hozzájárultunk a kis betegek mindennapjainak megkönnyítéséhez.

 

A Hirdi Iskola tantestülete

Comments

comments