Hird Polgárőrség hírei.

                     

  2013. augusztus 17.-én lezajlott az egy éves fennállásunk ünnepi rendezvénye, mely sok-sok segítséggel vélemények szerint jól sikerült.

Aki ott volt, úgy érzem jól érezte magát. Mulattunk, táncoltunk szórakoztunk felszabadultan, lazán, jó hangulatban, probléma nélkül. A csodálatos ételek, melyet a főzőversenyre benevezett versenyzők kóstoltattak és az általunk felkínált bableves is elfogyott az utolsó cseppig. A gyermekeknek nagyon tetszettek a játékok, valamint a felnőttek kötélhúzó és sörivó versenye is nagy sikert aratott. Délután az amatőr zenekarok előadása csodálatos volt, és külön köszönetet érdemel a „Napsugaras Ősz Asszonyklub” énekkara, mely színvonalas előadásával színesítette műsor kavalkádunkat. Este a kialakított téren, utcabálon Zenekarunk előadását is megvárták a fiatalok, ahol feldobott hangulatban táncoltunk, mulattunk. Éjjel fél 3-kor zártuk egész napos programunkat.

Ezúton szeretném a Polgárőrség nevében megköszönni támogatóinknak az önzetlen anyagi és eszközkölcsönzési segítségüket. Itt olyan sok nevet kellene felsorolni, hogy oldalunk kevés lenne hozzá. Köszönjük a fúvós zenekar tagjainak is önzetlen fellépését és azt, hogy a lovas gazdák fogataikkal hozzájárultak a reggeli ébresztő megvalósításához támogatásképpen.

Köszönjük, hogy Hird összes egyesülete megtisztelte jelenlétükkel is rendezvényünket. Jól esett minden polgárőrnek, így érezhettük, hogy tevékenységünk nem volt hiába.

Kihangsúlyozott köszönettel tartozunk Hamvas Attilának a felújításhoz és a fűtéshez szükséges faanyagok biztosításáért és az anyagi támogatásáért. Köszönet a tereprendezésre felkért Novák Mihálynak és            Gombkötő Lászlónak, akik gépeikkel önzetlenül elrendezték a rendezvény színhelyét.                                  Nélkülük nem lett volna e színvonal biztosítható.

 Köszönjük azoknak, akik meghívásunknak eleget tettek, többek között a Gyárvárosi Rendőrőrsnek,

Huba Csaba Önkormányzati képviselőnknek, támogatóinknak, és nem utolsó sorban Hird lakosságának, akik részt vettek Hird Polgárőrségének egy éves fennállása évfordulóján, és ezzel emelték rendezvényünk színvonalát. Köszönet a környező falvakból, községekből ide látogató vendégeinknek, hogy jelenlétükkel elősegítették rendezvényünk jó hangulatát.

 

Következő ilyen jellegű rendezvényünk jövő év junius 24.-e körül várható, amikor a hivatalos Polgárőrnap lesz kitűzve, melyet meghirdetünk. Akkor is szeretettel várunk minden kedves vendéget.

 

Pécs-Hird, 2013. 08. 22.

Tisztelettel:   Csőkör Lajos

Elnök

Pécs-Hird Polgárőr Egyesület nevében

 

Comments

comments