Czuth Réka felnőtt Magyar Bajnok!

Az atlétáknak az elmúlt egy hónap igencsak mozgalmas volt, hiszen a fedett pályás versenyeket bonyolították le. Minden korcsoportban, és versenyszámban szép eredmények születtek, annak ellenére, hogy az infuenza járvány többször írta át a rajtlistákat.

Szűkebb hazánk képviselői is kitettek magukért!

Nézzük először a lányokat:

Czuth Réka előbb az összetett bajnokságon végzett a felnőttek között a 3. helyen, a juniorok versenyét megnyerve.

A felnőtt bajnokságon nagyon szép versenyzéssel, 180 cm-es egyéni csúccsal megnyerte a versenyt és felnőtt Magyar Bajnok lett, a junior bajnokságon is hozta a” kötelezőt” és ott is bajnok lett! Három bajnokságot nyert ebben a szezonban!

Jó formája különösen azért bíztató, mert idén junior VB lesz!

A Récsei lányokat és Kovács Dórit sajnos utol érte a járvány, így csak Rita tudott elindulni egyetlen versenyen, a felnőtt bajnokságon, ahol alig 17 évesen a 4. helyet szerezte meg szintén egyéni csúccsal, egyetlen másodperccel lemaradva a dobogótól!

A fiúknál új „szerzemény” van: Mayer Marcellt aki néhány évvel ezelőtt középtávfutóként kezdett sportolni, sikerült rábeszélnem, hogy kezdje el újból, gyaloglóként. A junior bajnokságon már el is indult, s igaz a betegség által megtizedelt mezőnyben, de, megnyerte a versenyt, junior Magyar Bajnok lett.

Kovács Ferenc is csak a junior bajnokságon tudott indulni, ott 800m-en a 4. helyezést szerezte meg.

Srp Miklós idén már utánpótlás korú (U23). A Budapest bajnokságot megnyerte,

Úgy hogy végig „nyulazva” segítette hozzá klub társát az ifjúsági csúcs eléréséhez. A felnőtt magyar bajnokságon az olimpikon Hellebrant Mátéval váltott vezetéssel mentek az élen, amikor teljesen váratlanul néhányszáz méterrel a cél előtt kiállították. Hát sajnos a gyaloglóknál ilyen előfordul.

Comments

comments