Önismereti klubbot indítunk!

Az élet  legizgalmasabb kérdéseire  keressük a választ !

Ki vagyok én? Honnan hová tartok? Mi szerepem a világban? Hogyan lehetek boldog?

Ha érdekelnek a válaszok csatlakozz hozzánk és fedezzük fel együtt  önmagunkat!

Biztosítalak, ha megismerjük és megértjük a belső működésünket, csodálatos, rendezett és reményteljes világ tárul fel!

A Napüdvözlet Egészségmegőrző és Életmód Egyesület tavaszi kezdéssel önismereti és meditációs klubot indít, mely önsegítő csoportként fog működni.

Kötetlen beszélgetések során megtanulunk önmagunk és mások számára megnyílni, megfogalmazni az érzéseinket, felismerni a bennünk munkáló motivációkat. Mindezekben szakember (Takács Bálint fiatal pszichológus) segít majd bennünket megfelelő ismeretek átadásával és játékos tréningekkel. A minket érő napi feszültségeket és stresszt relaxációval és irányított meditációval oldjuk majd fel, melyeket jógaoktató (Szőts Rózsa) és kineziológus coach ( életvezetési tanácsadó )természetgyógyász (Batánovics Angéla) vezet majd.

Terv szerint 2 heti rendszerességgel találkozunk kb.2-4 óra időkeretben, az időpontot pedig a jelentkezők lehetőségeinek ismeretében alakítjuk ki.

Aki szívesen részt venne a csoportban, annak várjuk a jelentkezését a 06/30/603-6507-es telefonon, március 15 ig. Azok is telefonáljanak, akik bizonytalanok, vagy további információkat szeretnének a döntéséhez.

Szőts Rózsa

Comments

comments