BECKER JÁNOS

Hirden Őt mindenki ismeri, szereti és tiszteli a kisgyermekektől az időskorúakig. Mindenki tudja és tudta, hogyha valamilyen problémája adódik, kihez kell fordulnia, ki az, akitől segítséget kérhet.

Sok-sok éven át képviselte Hird lakói érdekeit, járta ki jogosultságaikat, igazukat. Mindig segített, s a mai napig is meghallgatja azokat az embereket, akik tanácsért vagy segítségért fordulnak hozzá, ha segíteni nem is tud, de legalább eligazítja őket, hogy hova és hol tudják elintézni dolgaikat. Ilyenkor az emberek lenyugodnak, mert már az is jól esett, hogy valaki meghallgatta őket.
A gyermekeinek és a környezetében élőknek is mindig azt tanította, hogy segítsenek, ott ahol kell, és ahol tudnak. Soha ne hagyjanak embert bajban egyedül, mert annál rosszabb dolog nincs a világon, mint amikor a bajba jutott embert magára hagyják.
Ezt a bölcsességet már akkor is gyakorolta, amikor a régi munkahelyén a Kenderfonóban szakszervezeti bizalmiként kellett eldöntenie a fontossági és a sürgősségégi sorrendet.
1959. óta élnek Hirden. Nagyon sok változásnak volt a szemtanúja, segítője, mint tanácstag, majd részönkormányzati tagként sok mindenért kiállt, harcolt azért, hogy Hird fejlődése, szépítése ne maradjon le nagyon a hasonló települések mellett.
Tevékenyen részt vett az útépítésekért, víz, gáz bevezetésért a települést tisztaságáért és minden olyan dologért, ami Hird fejlődését segítette.
Családjával együtt tevékenyen vesz részt mindig, ha valahol segíteni kell, kart karba öltve a Heiszler családdal, Ők együtt vállalták és vállalják állandó rendszerességgel a tárgyak, bútorok szállítását, pakolását, szerevezését, ha Hirden vagy Hirden kívül valamilyen rendezvény van. Nagyon sok segítséget kap az Asszonyklub is Tőlük. Köszönjük.
Szeretnénk Jánosnak az elkövetkező évekre erőt, egészséget kívánni, megköszönve azt a sok jót és szépet, melyet szóban és tettekben Hirdért és lakóiért tett és tesz: Hirdi lakósok és az Asszonyklub nevében is.

Bukics Albertné klubtag.

Comments

comments