Vasasi Iskola hírei

December hónapunk a karácsonyra való készülődés jegyében telt.

Az iskola karácsonyfáját Bandicz Tibor és neje ajánlotta fel. Nagyon szépen köszönjük kedvességüket!

December 8-án, szombaton a Szent Borbála-napi ünnepségen – az időjárással is dacolva -, Menyhárt Kinga, Messzinger Mariann és Dézma Balázs adott elő egy szép ünnepi műsort a „D” utcai Kultúrházban. Felkészítő tanáruk Majoros Istvánné Gizi néni volt.

Decemberben a „D” utcai kultúrházban a Pécs-Somogyi Baptista Gyülekezet bábelőadását tekintették meg az alsó tagozatosok az ovisokkal együtt. A jó hangulatú műsoron valamennyi kisgyerek remekül szórakozott. Köszönjük a bábosoknak és Tóth Zoltán lelkipásztor úrnak, hogy ekkora örömöt szereztek számunkra.
December 15-én karácsonyi játszóházzal hangolódtunk a karácsonyra. Lehetősége nyílt mindenkinek – kicsinek és nagynak -, hogy elkészítse karácsonyi ajándékait szeretteinek. Közben lazításként szórakoztató, játékos sportvetélkedőkön is részt vehettek a gyerekek. S ha mindez nem lett volna elég, verselhettek is.

December 21-én tartottuk hagyományos karácsonyi műsorunkat. A színes és változatos, közel két órás műsorfolyamra méltán lehet büszke valamennyi szereplő és pedagógus, szülő és nagyszülő, barát és ismerős, szóval mindenki, aki részt vett, vagy látta. A mosolygós, boldog arcok mindent elárultak! (Érdemes ezeket a fényképeket a Facebookon megkeresni!)

Az iskola dolgozói boldog új esztendőt kívánnak minden kedves olvasónak!

HA A KÖVETKEZŐ RÉSZ NEM FÉR BELE AZ ÚJSÁGBA, AKKOR AZT A KÖVETKEZŐ SZÁMBA IS RÁÉR MEGJELENTETNI.

Pécsi Tornagála

Újabb remek eredményt értek el Somogyi Attila bácsi tanítványai a Budai-Városkapu Iskolában december 8-án szombaton megrendezett Pécsi Tornagálán.
Ezüstérmet nyert az I-II. korcsoportos csapat Pohl Dominik, Hollósi Barnabás, Ábel Donát, Zsagár Patrik, Bálint Gergő, Felhoffer Rajmund, Benkő Sándor, Pápai Ferenc, Pohl Tamás összeállításban.
Egyéni eredmények:
aranyérmes: Ábel Donát I. korcsoport
ezüstérmes: Bálint Gergő I. korcsoport
4. helyezett: Pohl Dominik I. korcsoport
4. helyezett: Pohl Tamás II. korcsoport
6. helyezett: Hollósi Barnabás I. korcsoport
Gratulálunk, és büszkék vagyunk rájuk! További szép sikereket kívánunk!

Comments

comments