KoBeKo ÖNÉRT & KÖZÉRT

A KoBeKo Kossuth Művelődési Ház programjai (Somogy, Búzakalász u. 47.)

  • Október 29, hétfő 15 óra KoBeKo FOCIKUPA Várjuk 4+1 fős csapatok (+ Max 3 fő Cserejátékos) Jelentkezését! Korosztály: 10-20 év Csapatnév szükséges! Nevezés és tájékoztatás a Kossuth Művelődési Házban, vagy http://shvonline.hu/kobeko/ honlapon. a részvétel ingyenes!
  • Október 31 szerda 16 órától HALLOWEEN BARKÁCSOLÁS
  • November 2 péntek 16-20 óráig HALLOWEEN PARTY karaoke, tánc Korosztály: 10-20 év. A 7próbás ifjúsági klub tagjainak 20 órától filmvetítés, éjszakai pingpong.
  • November 7 szerda 13 órától SOMOGYI ASSZONYKLUB a részvétel ingyenes!
  • November 9 péntek 17 órától MÁRTON ÉS A FELDERÍTŐK olyan felső tagozatosokat illetve középiskolásokat várunk, akik fel akarják deríteni mi, van a libázós Márton nap mögött és szívesen próbára teszik megfigyelő képességüket !
  • Figyelem! AEROBIC a megszokott hétfő helyett kedden és változatlanul csütörtökön 18 órától várja a sportolni vágyó hölgyeket!

A KoBeKo Kossuth Művelődési Ház szolgáltatásai (www.kobeko.hu; 72/337-838)

  • Spirálozás, iratfűzés, fénymásolás, nyomtatás, laminálás és további irodai szolgáltatások, amelyről bővebben a www.kobeko.hu honlapon tájékozódhat)

A KoBeKo Berze Művelődési Ház programja (Vasas, Szövetkezet u. 13.)

December (1,8,15) szombatonként 16-20 óráig ADVENTI BÖRZE bárki árulhat, 5-500Ft-ig. helypénzt nem kell fizetni! Adventi műsort a Bányászzenekar, és az Asszonykórus biztosít. A barkácssarokban karácsonyfadísz, karácsonyi dekoráció és adventi koszorú készíthető barkácsolási díj alapanyagigénytől függően 5-500Ft-ig. Zsíros kenyér, süti, tea és forralt bor adományként fogyasztható.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

a KoBeKo Művelődési Központ

vezetősége

Comments

comments