Irodalmi est-költői verseny

A fesztivál egyik kiemelkedő eseménye volt kulturális szempontból a péntek esti irodalmi est. Ezen helyi amatőr költők beküldött munkáit olvasta fel Nagyváradi Erzsébet, a budapesti Pesti Magyar Színház művésznője.A költők, és hallgatók részéről egyaránt nagy érdeklődéssel kísért eseményen azonnal ki lehetett fejezni a tetszést egy szál rózsa, vagy a nemtetszést egy szem dió bedobásával. Szerencsére a virágeső volt a jellemző.
A műsor végén a nézők szavazhattak is, aminek eredményeként a legjobbnak Tóbi Antalné ” Falum-lelkem” című versét ítélte a közönség 11 szavazattal, így ő kapta az 5000Ft-os vásárlási utalványt. Mivel a verseny igen szoros lett , a Ragács-házaspár, és a Vasasért Egyesület két különdíjat is felajánl, Györkő Lászlónak, és Mátyus Árpádnak, akik 10-10 szavazatot kaptak.
A legkiemelkedőbb alkotásokat sorban megjelentetjük az újságban, elóször természetesen az első helyezettet. A szavazatoktól függetlenül minden pályázónak gratulálunk, és azt kívánjuk, hogy folytassák tovább ezt az értékes kedvtelést!

Comments

comments