Pataki Zoltánt interjú

Bár a megyei labdarúgó bajnokságokban ilyenkor nyári szünet van, a Bányász TC csapatánál zajlik az élet. Pataki Zoltánt, a csapat menedzserét kérdeztük arról, hogyan készülnek a vasasiak az augusztus 18-án kezdődő idényre.

-Mi a csapat programja a bajnokság kezdetéig, hogyan telik a felkészülés?

– Jelenleg heti két edzést tartunk, ahol az egymás elleni játéké a főszerep. Szerencsére minden alkalommal megfelelő létszámmal tudunk gyakorolni, ez a tavalyi bajnokságban sajnos nem mindig volt így.

-Történt változás a játékoskeretben?

– A tavalyi csapat szinte teljesen együtt maradt, egy-két játékosunk szereplése kérdéses csak. Új játékosok is gyakorolnak velünk, de összességében elmondható, hogy összeszokott, jó társaságot alkotunk.

-Úgy tudom, hogy a pályán kívül is történtek fontos dolgok.

-Így igaz, az egyik ilyen hír, hogy a megyei szövetség döntése értelmében idén a megye I/B osztály megszűnik, helyette megye I., II., III. és IV. osztályokban versenyeznek a csapatok. Így bár tavaly nem estünk ki a harmadosztályból, idén mégis a negyedik ligában kell indulnunk.

Szintén fontos változás az egyesület életében a nyári, tisztújító elnökségi ülés: az eddigi vezetőség helyett új, kisebb létszámú elnökséget szeretnénk választani, amivel remélhetőleg hatékonyabbak leszünk a pályán és azon kívül is.

Comments

comments