Költözik a könyvtár

Kedves Olvasók!

Ez a megszólítás most kétszeresen is érvényes, mert egyfelől szól azokhoz, akik ezt a lapot olvassák, másfelől pedig azokhoz, akik könyvtárunk tagjai, vagyis olvasói.

A könyvtár, amely eddig a Berze Nagy János Művelődési Ház egyik helyiségében üzemelt, másfél év alatt kinőtte az ottani szűk térbeli kereteket.

Amikor megkaptuk a könyveket, valamint a bútorokat, akkor is sejtettük, hogy nem ez lesz a végleges megoldás, de azt nem hittük volna, hogy Önök ilyen sokan, ilyen sok könyvvel járulnak hozzá a könyvtár folyamatos bővüléséhez. Ezt a sok adományt ezúton is szeretnénk megköszönni azoknak, akik könyveket ajándékoztak a vasasi könyvtárnak. Helyhiány miatt, és az esetleges sértődések elkerülése végett, kérjük tekintsenek el  a nevek felsorolásától, hiszen senkit nem szeretnénk kifelejteni a névsorból. Arra azonban továbbra is bíztatjuk Önöket, ha tudnak segítsenek bennünket könyvekkel az új könyvtárban is.

Igen, mert, 2012. augusztus 8-tól a könyvtár a „faluból” felköltözik a „telepre”, mégpedig a Bencze József u. 6. szám alá, a Vasasért Egyesület székházába.  A nyitva tartás változatlan, vagyis minden szerdán 1730– tól  1900-ig várjuk kedves régi és  leendő tagjainkat.

Lobodáné, Somlai Erika                                                      Fuchs Károly

Comments

comments