Felhívás (Összefogás Hirdért)

Tisztelt hirdi lakók!

Az „Összefogás Hird” Önálló Csoport szervezésében felhívást adtunk ki az alábbi szöveggel:

FELHÍVÁS!

Tisztelt hirdi lakosok!

Összefogás Hirdért Önálló Csoport aláírásgyűjtésbe kezdett a következő témakörben.

Legyen körforgalom, vagy rendőrlámpa a 6-os főút Hirden átvezető szakaszán a kereszteződésben!

Mindenki számára ismert, hogy igen nehéz az átkelés a főúton, az legyen autóval, vagy gyalogosan. A sok autós nem tartja be a sebességet, valamint a gyalogosokra vonatkozó szabályokra sem figyelnek oda.

Ezért kérünk minden hirdi lakost, hogy a közös cél elérése érdekében aláírásával járuljon hozzá, hogy a mindenki számára nagyon fontos probléma megoldása, megvalósuljon valamilyen formában.

Kérünk mindenkit, hogy kezdeményezésünket támogassák és azon hirdi lakosok munkáját segítsék, akik az aláírásokat gyűjtik.

Már több kérdőív van úton, úgymond kézről kézre jár. Kérünk mindenkit, hogy ha hozzá is eljut ilyen formában, azt továbbítsa szomszédjának, ismerősének. A betelt kérdőíveket a takarékszövetkezet mellett a kisboltban lehet leadni és onnan is lehet kérni üres kérdőívet, valamint a helyszínenaláírni, ezzel is segítik munkánkat.

A kérdőívekkihelyezésrekerültek többhelyen kisközségünkben, ahol alá lehet írni, (boltok, vendéglátóhelyek, stb.) valamint a 06 30/677-1488 telefonon történt egyeztetést követően hozzá lehet jutni személyesen.

Mutassuk meg a városunknak, hogy mi is össze tudunk fogni a kisközségünket érintő közös cél érdekében.

Köszönet az Összefogás Hirdért Önálló Csoport tagjai.

Comments

comments