POLGÁRŐRSÉGI HÍREK

POLGÁRŐRSÉGI HÍREK
2010 DECEMBER

December hónapban összesen 327 órát töltöttünk el közterületi bűnmegelőző járőrszolgálatban. December 12-én megrendezésre került Adventi jótékonysági hangversenyen felkérésre 9 – 19-óráig láttunk el biztosítási feladatokat összesen 6 fővel.

Sajnálatos módon településünkön az elmúlt időben elszaporodtak a betörések, ezért több napon át láttunk el járőr-figyelő szolgálatot. Sajnos a tettes(ek) nem kerültek idáig elfogásra. Továbbra is folytatjuk a figyelő szolgálatokat vasas több pontján. Jövő év elejétől tervezzük rendszeres fogadóórák tartását is, ahol bárki személyesen mondhatja el a közbiztonsággal kapcsolatos saját problémáját, vagy ötleteivel és javaslataival segítheti egyesületünk munkáját.

Településünk polgárőr egyesülete megújult. Az új elnökség egyik legfontosabb feladatának tartja a lakossággal való fo-lyamatos kapcsolattartás biztosítását. Erre azért is szükségvan, hiszen a “több szem többet lát” elv alapján na-gyobb az esély arra, hogy tudomást szerezzünk lakóhelyünk nyugalmát, közbiztonságát zavaró, sértő cselekményekről.

Felhívjuk továbbá minden kedves a tevékenységünk, valamint a közbiztonság iránt érdeklődőhelyi lakos figyelmét, hogy amennyiben tenni is kész azok érdekében, a megadott számon belépési szándékát is jelezheti. Elsősorban fiatal, valóban tenni kész hölgyek és urak jelentkezésére számítunk.

Egyesületünk járőrei továbbra is idejükhöz mérten járják Vasas területét általában éjszaka, gépkocsival illetve gyalog hetente minimum 2-3 alkalommal.
Garai Attila
Pécs Keleti Városrész Polgárőr Egyesület 7691 Vasas Fenyő u. 1
Telefon: 30/753/68-10
Email: a.garai@freemail.hu

Comments

comments