Lassan véget érnek szakköreink(TAMOP)

Lassan véget érnek szakköreink, de van remény a folytatásra

TÁMOP-os pályázatunknak köszönhetően januárban is folytatódnak szakköreink és foglalkozásaink a Kossuthban, a Kodályban, a hirdi és a vasasi iskolákban. Ezek a következők: Dráma, Magyar, Matematika, Gyékény dísztárgy-készítő, Interkulturális, Részképességek szakkörök, valamint a Néptánc, a Kicsinyek tánca, a Mozgásfejlesztés, a Mural painting, a Barangolás, a Tolerancia, az Angol filmklub, az Árpád-kori vasasi fémművesség, az Egészséges életmód foglalkozások és a Tea ház. Sajnos néhányuk ebben a hónapban véget is ér, a résztvevők és a szakmai megvalósítók nagy bánatára.

A következő foglalkozásainktól kell búcsút vennünk: a Toleranciától, az Angol filmklubtól, a Gyékény dísztárgy-készítőtől, az Árpád-kori vasasi fémművességtől és sajnos a Tea háztól is. Ez utóbbi hiányát éreznék meg a legtöbben, hiszen nagyon sok gyerek tölti itt délutánjait ping-pongozással, csocsózással, társasozással, kártyázással, beszélgetéssel, olykor internetezéssel, sokuknak erre otthon nincs lehetősége, és természetesen teázással. Egy hónapunk van arra, hogy megszervezzük, hogyan, milyen formában folytatjuk ezt a tevékenységet. A folytatásról a következő számunkban tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Nagy érdeklődés kísérte a novemberben befejeződött Lovas szakkört és a decemberben véget ért Történelem klubot is. Az utóbbinak is várható folytatása, mivel a résztvevők ezt határozottan kérték. Őket a következő foglalkozás időpontjáról személyesen, illetve szórólapokon, plakátokon értesítjük. Igény esetén az Angol filmklub folytatására is van lehetőség.

Kérjük a szülőket, hogy továbbra is támogassák gyermekeik részvételét szakköreinken, foglalkozásainkon, a gyerekeket és felnőtt érdeklődőket pedig arra kérjük, hogy továbbra is kitartóan látogassák a felsorolt szakköröket és foglakozásokat.

Kocsisné Nagy Margit                                                               Berényi Zoltán

projektvezető                                                                              szakmai vezető

Comments

comments